LPG

LPG: Goedkoop en ecologisch interessant!

Een LPG installatie is ook anno 2017 nog steeds de gemakkelijkste en goedkoopste oplossing om uw voertuig after market om te bouwen tot een energiezuinig en goedkoper alternatief.
De investeringsprijs is al snel terugverdiend en kan u na enkele jaren zelfs duizenden euro’s doen besparen.

Kwaliteit en duurzaamheid

Garage Kris Cools is een erkende werkplaats. Onze moderne toestellen voor diagnosestelling en afstelling van alle voertuigen zijn steeds up-to-date. We hechten enorm veel belang aan een duurzame, kwalitatieve afwerking van de inbouw van uw LPG installatie en de naservice. We werken met een lange termijnvisie zodat u vele jaren lang kan genieten van uw investering.

Niet enkel voor auto’s

We bouwen LPG-installaties in auto’s, pick-ups, mobilhomes en marktwagens. Ook voor de herstellingen, afstelling, het onderhoud en de periodieke keuringen bent u bij ons aan het juiste adres.
We bouwen voornamelijk XLR8 en Prins in, maar voor onderhoud en herstellingen kan u bij ons ook terecht met de meeste LPG-merken.

Degelijke en duurzame montage

Alle essentiële onderdelen bevestigen wij op een degelijke, duurzame manier. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen tie-raps om injectoren te bevestigen, maar we maken een degelijke houder waarvan u binnen 20 jaar nog met zekerheid weet dat alles vast hangt. Hierdoor vermijdt u op termijn extra herstellingskosten die kunnen vermeden worden. Net om die reden behandelen we alles extra uitgebreid tegen corrosie.

Vuldop netjes weggewerkt

De vuldop wordt steeds netjes weggewerkt, op een plaats die in samenspraak met de klant wordt bepaald. Indien mogelijk kan er gekozen worden om deze achter het tankklepje te monteren zodat je van buitenaf er niets van ziet.

Reageren is niet mogelijk